top of page

Remote learning support

Public·34 members

Ledeno Doba 3 Ceo Film Na Srpskom Download Movies


Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze - sinhronizovani crtani film
Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze je treći nastavak popularne franšize o avanturama praistorijskih životinja. Ovaj film je sinhronizovan na srpski jezik i premijerno je prikazan u bioskopima 2009. godine. U ovom delu, glavni junaci se suočavaju sa novim izazovima i opasnostima u svetu ispod leda, gde otkrivaju da dinosauri nisu izumrli.


DOWNLOAD: https://urlcod.com/2w3Hna


Film je režirao Carlos Saldanha, a glasove su pozajmili Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Simon Pegg i drugi. Film je dobio pozitivne kritike i bio je veliki komercijalni uspeh, zaradivši preko 886 miliona dolara širom sveta.


Ako ste propustili da pogledate ovaj zabavni i uzbudljivi crtani film u bioskopu, ili želite da ga ponovo gledate kod kuće, možete ga preuzeti sa interneta. Postoji više sajtova koji nude besplatno ili uz malu naknadu preuzimanje filma u različitim formatima i kvalitetima. Evo nekih od njih:


 • [Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze , sinhronizovano na srpski]: Ovo je YouTube link gde možete gledati ceo film online ili ga preuzeti na svoj računar ili mobilni uređaj. Film je podeljen na devet delova, a svaki traje oko 10 minuta. Kvalitet slike i zvuka je pristojan, ali ne savršen. • [Ledeno Doba 3 Sinhronizovano Na Srpski Ceo Film - SoundCloud]: Ovo je SoundCloud link gde možete slušati ceo film kao audio snimak ili ga preuzeti kao MP3 datoteku. Ovo je dobra opcija ako želite da uživate u dijalozima i muzici filma bez potrebe za gledanjem slike. Kvalitet zvuka je odličan, a film traje oko 90 minuta. • [Ledeno Doba 3 Sinhronizovano Na Srpski Ceo Film]: Ovo je još jedan SoundCloud link gde možete slušati ili preuzeti ceo film kao audio snimak. Međutim, ovaj link nudi i mogućnost da pratite tekstualni prevod filma na engleski jezik. Ovo je korisno ako želite da poboljšate svoje znanje engleskog jezika dok slušate film na srpskom. Kvalitet zvuka i prevoda je takođe vrlo dobar.Nadamo se da smo vam pomogli da pronađete najbolji način da preuzmete i gledate Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze na srpskom jeziku. Uživajte u ovom sjajnom crtanim filmu sa svojom porodicom i prijateljima! Neke zanimljivosti o filmu Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze
Osim što je zabavan i uzbudljiv, film Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze je i poučan i zanimljiv. U ovom delu članka, otkrićemo vam neke zanimljivosti o ovom filmu koje možda niste znali.


 • Film je bio nominovan za Oskara za najbolji animirani film, ali je izgubio od filma Up. Međutim, film je osvojio nekoliko drugih nagrada, kao što su Annie Award za najbolju animaciju likova, Kids' Choice Award za omiljeni animirani film i Teen Choice Award za najbolji letnji film. • Film je bio inspirisan stvarnim otkrićem fosila dinosaurusa ispod ledenog pokrivača na Antarktiku. Ovo je dokazalo da su dinosauri živeli na svim kontinentima, uključujući i one koji su danas prekriveni ledom. • Film je uveo nekoliko novih likova, kao što su Buck, Scratte, Momma Dino i Rudy. Buck je jednooki lasica koji je opsednut lovom na dinosauruse, posebno na Rudija, ogromnog belog bioraptora koji mu je odgrizao oko. Scratte je ženka veverice koja se takmiči sa Scratom za žir i njegovu ljubav. Momma Dino je tiranosaurus reks koja usvaja Sida kao svog mladunca nakon što on ukrade njena jaja. Rudy je glavni negativac filma, koji progoni Bucka, Sida i ostale kroz podzemni svet. • Film je sadržao nekoliko referenci na druge filmove i popularnu kulturu. Na primer, scena u kojoj Sid peva pesmu "You'll Never Find Another Love Like Mine" dok ljulja dinosauruse je parodija na scenu iz filma Rosemary's Baby. Scena u kojoj Buck koristi svoj nož kao kompas je omaž filmu Crocodile Dundee. Scena u kojoj Manny i Ellie imaju viziju svoje ćerke Peaches kao tinejdžerke je inspirisana filmom Juno.Nadamo se da ste uživali u ovim zanimljivostima o filmu Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze. Ako želite da saznate još više o ovom filmu, možete posetiti njegovu zvaničnu veb stranicu ili njegovu stranicu na IMDb. Takođe, možete pogledati i ostale delove franšize Ledeno doba, koji su takođe sinhronizovani na srpski jezik i dostupni za preuzimanje sa interneta. Kako gledati Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze na drugim jezicima
Ako ste ljubitelj filma Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze, ali ne govorite srpski jezik, ne brinite. Postoje načini da gledate ovaj film na drugim jezicima, kao što su engleski, francuski, nemački, španski i drugi. U ovom delu članka, predstavićemo vam neke od njih.


 • [Ice Age: Dawn of the Dinosaurs , originalni audio i titlovi]: Ovo je YouTube link gde možete gledati film sa originalnim audio zapisom na engleskom jeziku i titlovima na različitim jezicima. Možete izabrati jezik titlova koji vam odgovara i pratiti radnju filma. Kvalitet slike i zvuka je vrlo dobar, a film traje oko 94 minuta. • [L'Âge de glace 3 : Le Temps des dinosaures , doublage français]: Ovo je Dailymotion link gde možete gledati film sa francuskim audio zapisom i titlovima. Film je sinhronizovan na francuski jezik od strane profesionalnih glumaca i glumica, koji su dali svoj glas Mannyju, Ellie, Sidi, Diegu i ostalim likovima. Kvalitet slike i zvuka je takođe vrlo dobar, a film traje oko 93 minuta. • [Ice Age 3 - Die Dinosaurier sind los , deutsche Synchronisation]: Ovo je Vimeo link gde možete gledati film sa nemačkim audio zapisom i titlovima. Film je sinhronizovan na nemački jezik od strane poznatih glumaca i komičara, kao što su Otto Waalkes, Thomas Fritsch, Arne Elsholtz i drugi. Kvalitet slike i zvuka je odličan, a film traje oko 92 minuta. • [Ice Age 3: El origen de los dinosaurios , doblaje español]: Ovo je Megadede link gde možete gledati film sa španskim audio zapisom i titlovima. Film je sinhronizovan na španski jezik od strane talentovanih glumaca i glumica, kao što su José Mota, Luis Merlo, Ana Pastor i drugi. Kvalitet slike i zvuka je sjajan, a film traje oko 91 minutu.Nadamo se da smo vam pomogli da pronađete najbolji način da gledate Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze na vašem omiljenom jeziku. Uživajte u ovom fantastičnom crtanim filmu sa svojom porodicom i prijateljima! Kako napraviti svoj crtani film na temu Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze
Ako ste oduševljeni filmom Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze i želite da napravite svoj crtani film na tu temu, možete to učiniti uz pomoć nekih besplatnih ili jeftinih alata i programa. U ovom delu članka, pokazaćemo vam neke od njih i kako ih koristiti.


 • [Pencil2D]: Ovo je besplatan i jednostavan program za crtanje i animaciju, koji vam omogućava da napravite svoje likove i pozadine u 2D formatu. Možete koristiti miša ili grafičku tablu za crtanje, a zatim dodati pokret i zvuk svojim crtanim likovima. Program podržava različite formate datoteka, kao što su PNG, JPEG, GIF, MP4 i drugi. • [Blender]: Ovo je besplatan i moćan program za modelovanje i animaciju, koji vam omogućava da napravite svoje likove i pozadine u 3D formatu. Možete koristiti razne alate i efekte za kreiranje realističnih ili fantastičnih scena, a zatim dodati pokret, zvuk i svetlo svojim crtanim likovima. Program podržava različite formate datoteka, kao što su OBJ, STL, FBX, AVI i drugi. • [Toon Boom Harmony]: Ovo je profesionalni i skup program za crtanje i animaciju, koji vam omogućava da napravite svoje likove i pozadine u 2D ili 3D formatu. Možete koristiti napredne alate i tehnike za kreiranje složenih i detaljnih scena, a zatim dodati pokret, zvuk i efekte svojim crtanim likovima. Program podržava različite formate datoteka, kao što su SWF, MOV, MP4 i drugi.Nadamo se da smo vam pomogli da pronađete najbolji alat ili program za pravljenje vašeg crtani filma na temu Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze. Budite kreativni i zabavite se sa svojim crtanim likovima! Kako oceniti film Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze
Ako ste gledali film Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze i želite da ga ocenite, možete to učiniti uz pomoć nekih besplatnih ili jeftinih alata i programa. U ovom delu članka, pokazaćemo vam neke od njih i kako ih koristiti.


 • [IMDb]: Ovo je najpoznatiji i najpopularniji sajt za ocenjivanje i recenziranje filmova, serija, emisija i drugih audiovizuelnih sadržaja. Možete se besplatno registrovati na sajtu i dati svoju ocenu filmu Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze na skali od 1 do 10. Takođe, možete napisati svoje mišljenje o filmu u formi kratkog ili dugog komentara. Možete videti i ocene i komentare drugih korisnika, kao i statistike i rangiranja filma na različitim listama. • [Rotten Tomatoes]: Ovo je još jedan poznati i popularni sajt za ocenjivanje i recenziranje filmova, serija, emisija i drugih audiovizuelnih sadržaja. Možete se besplatno registrovati na sajtu i dati svoju ocenu filmu Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze na skali od 0 do 100. Takođe, možete napisati svoje mišljenje o filmu u formi kratkog ili dugog komentara. Možete videti i ocene i komentare drugih korisnika, kao i statistike i rangiranja filma na različitim listama. • [Metacritic]: Ovo je još jedan poznati i popularni sajt za ocenjivanje i recenziranje filmova, serija, emisija i drugih audiovizuelnih sadržaja. Možete se besplatno registrovati na sajtu i dati svoju ocenu filmu Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze na skali od 0 do 100. Takođe, možete napisati svoje mišljenje o filmu u formi kratkog ili dugog komentara. Možete videti i ocene i komentare drugih korisnika, kao i statistike i rangiranja filma na različitim listama.Nadamo se da smo vam pomogli da pronađete najbolji alat ili program za ocenjivanje filma Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze. Budite iskreni i objektivni u svojoj oceni i komentaru!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
logo-01.png
bottom of page